Ykkösbasaari Logo Leveä

Ohjeistus

Myyntitilin luominen

Vuokratessasi myyntipöytää saat YkkösBasaarilta omat tunnukset YkkösBasaarin Kirppari-Kalle järjestelmään. Niillä pääset hinnoittelemaan myyntiin tulevia tuotteita ja seuraamaan omaa myyntiäsi reaaliajassa.

Viivakoodilliset hintalaput tulostetaan aina YkkösBasaarilla. Viivakoodillisten hintatarrojen ansiosta myyminen on vaivatonta, luotettavaa ja turvallista.

Sinulla käytössäsi oma henkilökohtainen asiakasnumero, joten pöydän vuokraaminen uudelleen on helppoa. Edellisestä varauksesta jääneitä hintalappuja voi käyttää aina uudestaan vaihtamalla paikkanumeron kynällä uuteen. HUOM! Jos muutat jonkun tuotteen hintaa tai tuotekuvausta, sinun täytyy korvata vanha hintalappu uudella! Emme myy tuotteita, joissa tuotekuvaus tai hintatiedot ovat puutteelliset tai epäselvät.

MYYNNINSEURANTA

Mobiililaitteella toimivalla ilmaisella YkkösBasaarin Kirppari-Kalle sovelluksella voit hallita omaa myyntiliäsi mistä vain. Kirppari-Kalleen voi kirjautua myös suoraa selaimen kautta, joten sovelluksen lataaminen ei ole pakollista.

Valvontajärjestelmä

Turvataksemme myytävät tuotteet meillä on kattava tallentava valvontajärjestelmä. Tämä mahdollistaa turvallisen vuokrasuhteen YkkösBasaarilla.

Siivous

Siivouspalvelumme avulla saat vaivattomuutta myyntiisi. Palvelu on erinomainen kauempana asuville, matkustaville tai kiireisille myyjillemme. Siivouspalvelun hinta on 3 €/päivä ja voit valita ajankohdan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Siivouspalvelu sisältää myyntipaikkasi siistimisen kerran päivässä.

Varashälyttimet

Tarjoamme sinulle veloituksetta varashälyttimet yli 10 € tuotteisiin. Alle 10 € tuotteisiin hälyttimien hinta on 0,50 €/kpl. Valittavanasi on tarralliset tai vaijerilliset varashälyttimet koviin tuotteisiin, esimerkiksi lasiesineisiin ja vaatehälyttimet tekstiileihin.

Alennusprosentti

Voit laittaa halutessasi myyntipaikkaasi alennusmyynnin 1–99 %. Ilmoita henkilökunnalle haluamasi alennus, jolloin se kirjataan suoraan järjestelmään, mikä laskee alennuksen automaattisesti jokaiselle tuotteelle.

Arvotavara

YkkösBasaarilla on vitriinipalvelu arvotavaroillesi. Suuri, kohdevaloin varustettu lasivitriinimme takaa upeat puitteet niin perintökalleuksille kuin luksustuotteillekin. Vitriinimyynti on provisiomyyntiä ja vitriiniin tehdään aina erillinen 10 % provisiosopimus.

Vitriinipalvelu on ainoastaan myyntipöydän vuokranneille myyjillemme.

Mikäli haluat arvokkaat tuotteesi näyttävästi ja turvallisesti myyntiin, suosittelemme käyttämään vitriinipalveluamme. Esineisiin ei pääse käsiksi myymälän puolelta.

MYYNTIAIKA

Myyntiviikko on AINA 7 päivää. Pyhäpäivät ja kiinniolevat päivät hyvitetään. Myyntipöydässä on kahden päivän irtisanomisaika. Kun haluat päättää vuokrasopimuksesi, sinun pitää ilmoittaa siitä erikseen vähintään 2 vrk etukäteen aukioloaikoinamme.

Vuokrasopimuksesi JATKUU automaattisesti viikolla, jos et itse lopeta sitä. Käytössä on 4 % myyntiprovisio. Provisio vähennetään aina tilityksien yhteydessä.

Varaa heti 040 6620 007

Paikat täytetään varausjärjestyksessä, joten varaa
omasi nopeasti!