Ykkösbasaari Logo Leveä

Ohjeistus

Myyntitilin luominen

Vuokratessasi myyntipöytää saat YkkösBasaarilta omat tunnukset YkkösBasaarin Kirppari-Kalle järjestelmään, jolla pääset hallitsemaan omaa myyntitiliäsi ja hinnoittelemaan myyntiin tulevia tuotteita. Mikäli et omista tietokonetta voit käyttää ATK Corneria  myyntitilin hallintaan paikan päällä.

Uusi järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen myynnin seurannan. Viivakoodillisten hintatarrojen johdosta myyminen on vaivatonta, luotettavaa ja turvallista.

Sinulla käytössäsi oma henkilökohtainen asiakasnumero joten pöydän vuokraaminen uudelleen on helppoa.

Meillä on uudenaikaiset kassajärjestelmät joten asiointi on todella vaivatota.

Mobiilisovellus

Mobiililaitteessa toimivalla YkkösBasaarin Kirppari-Kalle sovelluksella voit hallita omaa myyntiliäsi mistä vain.

Samat ominaisuudet kuin järjestelmässäkin, mutta kätevästi taskukoossa ja aina saatavilla. Toimii kaikilla iOS- ja Android-puhelimilla. Appsin lataaminen on maksullinen 0,99€.

Valvontajärjestelmä

Turvataksemme myytävät tuotteet meillä on kattava tallentava valvontajärjestelmä. Tämä mahdollistaa turvallisen vuokrasuhteen YkkösBasaarilla.

Siivous

Siivouspalvelumme avulla saat vaivattomuutta myyntiisi. Palvelu on erinomainen kauempana asuville, matkustaville tai kiireisille myyjillemme. Siivouspalvelun hinta on 3€ / pvä ja voit valita ajankohdan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Siivouspalvelu sisältää myyntipaikkasi siistimisen myyväksi kerran päivässä.

Varashälyttimet

Tarjoamme sinulle veloituksetta varashälyttimet yli 10€ tuotteisiin. Alle 10€ tuotteisiin hälyttimien hinta on 0,50€/ kpl. Valittavanasi on tarralliset varashälyttimet koviin tuotteisiin, esimerkiksi lasiesineisiin ja vaatehälyttimet tekstiileihin.

Alennusprosentti

Pidä omat alennusmyynnit! Uutuutena voit laittaa halutessasi myyntipaikkaasi alennusmyynnin 1-99%, se kirjataan suoraan järjestelmään,  joka laskee alennuksen joka tuotteelle.

Arvotavara

YkkösBasaarilla on vitriinipalvelu upeille arvotavaroillesi. Suuri, kohdevaloin varustettu lasivitriinimme takaa upeat puitteet niin perintökalleuksille kuin luksustuotteillekin. Vitriinimyynti on provisiomyyntiä ja vitriiniin kirjoitetaan aina erillinen  10% provisiosopimus.

Vitriinipalvelu on ainoastaan myyntipöydän vuokranneille myyjillemme.

Mikäli haluat arvokkaat tuotteesi näyttävästi ja turvallisesti myyntiin, suosittelemme käyttämään vitriinipalveluamme. Esineisiin ei pääse käsiksi myymälän puolelta.

Myyntiviikko on AINA 7 päivää. Pyhäpäivät ja kiinniolevat päivät hyvitetään. Myyntipöydässä on kahden päivän irtisanomisaika. Kun haluat päättää vuokrasopimuksesi, sinun pitää ilmoittaa siitä erikseen vähintään 2 vrk etukäteen.
Vuokrasopimuksesi JATKUU automaattisesti viikolla, jos et itse lopeta sitä. 3% myyntiprovisio. Provisio vähennetään aina tilityksien yhteydessä.

Varaa heti 040 6620 00

Paikat täytetään varausjärjestyksessä, joten varaa
omasi nopeasti!